|

Design Insight ove godine 29. aprila!

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da Udruženje studenata tehnike Evrope, BEST Beograd, trinaesti put zaredom organizuje projekat ,,BEST design WEEK” u okviru koga studenti imaju mogućnost da prisustvuju Design Insight-u, danu prosvećenom novitetima u svetu dizajna.  Design Insight će se ove godine održati 29. aprila na Fakultetu organizacionih nauka sa početkom u 15h.

Dolaskom na ova predavanja, studenti će imati priliku da se informišu i učestvuju u diskusijama, čuju iskustva stručnjaka i kako su oni došli do svog uspeha. 

Predavači su vrhunski stručnjaci u svojim oblastima i mogu dosta pomoći početnicima pri daljem usmeravanju i usavršavanju.

Petar Vasić Trenutno vodi marketinšku agenciju Vasić Media koja je vodeća agencija u regonu sa fokusom pretežno na društvene mreže. Osnivač je VOICE i HOOK kompanija koje su inovativne organizacije u digitalnom marketingu.  Kroz svoje objave na mrežama osvrće se na uticaj veštačke inteligencije na različite sfere dizajna.

Anđela Milovanović Trenutno lead conversion designer & CEO digital marketing agencije Zenic Media. Od skoro edukator i deo projekta “Zenic Academy” koji će pomoći preduzetnicima i frilenserima da dizajniraju stranice fokusirane na profit za sebe ili svoje klijente. Oblast kojom se pretežno bavi je UX/UI dizajn i zajedno sa drugim stručnjacima iz ove oblasti teže da unaprede rad i tehnologije na ovom polju.

Jovana Rikalo Trenutno je fine art i portretni fotograf. Radila je kampanje za Dizni, saradjivala je Canonom, Adobe-om i ambasador je brenda BenQ. Saradjujući sa ljudima širom sveta njene fotografije su ukrasile naslovne strane raznih knjiga i časopisa.

Predavanja su besplatna i otvorena za sve zainteresovane studente! Na web stranici https://bdw.best.rs/prijava/ studenti se mogu prijaviti za Design Insight sve do 28. aprila.

Vidimo se!

Similar Posts