BEST INTERNATIONAL

BEST (Board of European Students of Technology) je neprofitna, apolitična i nevladina studentska volonterska organizacija koja od 1989. godine obezbeđuje komunikaciju i saradnju sa studentima u oblasti tehnike i tehnologije. Preko 30 godina, ova organizacija raste i studentima tehnologije i tehničkih nauka omogućava saradnju, deljenje iskustava i stvaranje novih prijateljstava.

Sa 86 lokalnih grupa u 30 zemalja, ova inovativna organizacija dopire do preko milion studenata.

VIZIJA

Empowered diversity
Poštovanje i razumevanje drugih, različitih kultura i društava kreira okruženje koje pruža podršku mladim ljudima da razviju svoje potencijale i deluju odgovorno. Naša vizija je idealni cilj kojem težimo.

CILJ

Naš cilj je pružanje komplementarnog i neformalnog obrazovanja, koje će oplemeniti stečena stručna znanja studenata. Težimo razvoju punih potencijala, kroz unapređenje načina razmišljanja, razvoj tolerancije i boljeg razumevanja drugih.

MISIJA

Developing students
BEST pomaže studentima da razviju internacionalni način razmišljanja, da bolje razumeju druge kulture i društva i da razviju mogućnosti za rad u internacionalnom okruženju. BEST kreira mogućnosti za lični razvoj studenata i podržava ih u dostizanju njihovog punog potencijala. Misija je način na koji postižemo našu viziju.
0
Lokalnih grupa
0
Zemalja
0 +
Članova