Pitaš se kako da svoje studentske dane učiniš zabavnijim, da stekneš nove prijatelje i unaprediš svoja znanja i veštine?
Na pravom si mestu!

Jedna od najvećih studentskih porodica otvara za tebe svoja vrata. BEST ti daje mogućnost da učestvuješ u realizaciji radionica, akademskih seminara, inženjerskih i programerskih takmičenja, da putuješ i upoznaješ BEST-ovce iz drugih država.

Ako želiš da napreduješ, pronađeš svoje polje interesovanja kroz rad u različitim timovima u BEST-u i vidiš kako tvoj rad doprinosi zajednici, pridruži nam se! 

 

Prijave su zatvorene, vidimo se u martu!

Često postavljena pitanja

BEST organizacija dva puta godišnje otvara svoja vrata novim članovima, u martu i oktobru. Zainteresovani studenti mogu popuniti formu za prijavu nakon čega ih očekuje intervju sa članovima tima za ljudske resurse. Kandidati koji prođu i administrativni deo postaju članovi organizacije i dobijaju zvanje obzervera.

Svi studenti tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu motivisani za rad i lični razvoj. Pojedinci koji žele da unaprede svoja znanja i stečena iskustva, a uz to da se dobro zabave i prošire krug prijatelja.

Članstvo u organizaciji je fleksibilno i shodno tome svaki član samostalno bira kada i u kojoj meri će se angažovati. Dostignuća pojedinaca i ostvareni napredak zajedno sa znanjima koja stiču direktno su proporcionalni uloženom trudu i zalaganju u aktivnostima organizacije.