|

Kompanija Mozzart – vrhunsko okruženje za mlade ljude u svetu IT-a

Imamo dojavu za vas! Mozzart kompanija je odlično okruženje za razvoj i napredovanje kako programera u oblasti razvoja softvera, tako i BI developera i data analitičara koji skladište i obrađuju veliki broj podataka.

Da li znate da Mozzart, domaća kompanija i lider u industriji u kojoj posluje na tri kontinenta, ima svoje razvojne timove i zapošljava preko 100 programera, analitičara i administratora?

IT direkcija kompanije Mozzart poseduje svoj razvoj, softversku arhitekturu, sistemski razvoj i inženjering. Iako se ne percipira primarno kao IT firma, Mozzart to svakako jeste, jer IT podrška predstavlja nervni sistem kompanije bez kojeg se nijedna poslovna operacija ne može obaviti. Ukoliko želite da se razvijate u oblasti programiranja, kompanija Mozzart nudi rad u visoko distribuiranom sistemu koji živi 24/7, uz aktivno učešće u razvoju od definisanja zahteva do implementacije i testiranja. Klijenti sa kojima se radi su kolege iz biznisa kompanije, a rezultat rada je vidljiv u produkciji i koriste ga milioni ljudi na čak tri kontinenta. Uzbudljivo, zar ne?

Ukoliko se ipak više zanimate za podatke, bliska vam je statistika, matematika i informatika, kako vam se čini ideja da radite sa velikom količinom podataka koji se skladište u realnom vremenu? Da imate uvid u diverzifikovane izvore podataka koji su centralizovani u custom modelu DWH? Biti u toku sa naprednom analizom, predikcijom i vizuеlizacijom podataka, koristiti se savremenim BI alatima, statističkim modelima i tehnologijama, učestvovati u dizajniranju DWH, sve to vam je omogućeno ukoliko sebe vidite u oblasti analitike.

U kompaniji Mozzart uvek ima mesta za dobre programere, matematičare, statističare, bez obzira da li su juniori, mediori ili seniori – važno je samo da im je ljubav prema ovom poslu ugrađena u kod.

I zato, ako volite slobodu u smislu predlaganja i izbora tehnologija, želite mogućnost za sopstveni razvoj i uživate u radu u dobrom timu u kojem seniori nesebično dele svoja znanja, Mozzart je prava adresa za vas.


Similar Posts