|

LUKOWA Académie – Позив за пријаву

LUKOWA је швајцарска компанија са преко 35 година искуства у индустрије хране.

LUKOWA Académie је бесплатан online тренинг програм посебно направљен за студенте завршних година основних и мастер студија на ФОН-у, Економском, Пољопривредном факултету, ТМФ-у и ФТН-у.

Основни циљ је да студенти, кроз серију практичних радионица, унапреде постојећа знања и вештине и примене их за решавање пословне студије случаја LUKOWA Business Case Challenge. Цео програм биће организован на енглеском језику.

Након завршене академије студенти добијају сертификат, а најуспешнији учесници академије могућност за плаћену праксу или запослење у компанији LUKOWA што представља јединствену прилику да студенти стекну пословно искуство у швајцарској компанији која послује на светском тржишту.

За више информација, програм и пријаву на LUKOWA Académie 2020 посетите нашу веб страницу lukowa.com/lukowa-academie/. Пријаве су отворене од 09. октобра.

Такође, биће нам драго да нам се придружите на online ИНФО дану који организујемо путем платформе Microsoft Teams. 

Региструјте се за ИНФО дан 14.10. у 18:30 који је намењен студентима Пољопривредног и Технолошко-металуршког факултета. Регистрацију за ИНФО дан извршити преко линка https://lukowa.com/2020/10/08/registration-for-info-day/.

Региструјте се за ИНФО дан 15.10. у 16:30 који је намењен студентима ФОН-а, Економског факултета и Факултета техничких наука. Регистрацију за ИНФО дан извршити преко линка https://lukowa.com/2020/10/08/registration-for-info-day/.

Similar Posts