|

„U FlixBus-u verujemo u viziju ponude pametne i zelene mobilnosti za sve da iskuse svet.“

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo našeg godišnjeg pokrovitelja – FlixBus!

FlixBus je mlad prevoznik koji menja način na koji milioni ljudi putuju Evropom tokom protekle 3 godine. Kao kombinacija tehnološke start-ap kompanije, e-trgovinske platforme i prevozničke kompanije, FlixBus je uspeo za kratko vreme da stvori najveću evropsku međugradsku mrežu autobuskih linija.

Zahvaljujući jednostavnom sistemu za rezervacije i razvijenoj mreži linija, putnicima možemo da ponudimo priliku da dožive svet bez obzira na njihov budžet. Ovi autobusi pružaju najviši nivo udobnosti, bezbednosti i odrađeni su po ekološkim standardima. FlixBus-ovi su dokazivo efikasni u smislu potrošnje goriva i emituju izuzetno niske nivoe gasova koji stvaraju efekat staklene bašte.

FlixBus je osnovan 2013. godine u Minhenu od strane tri mlada preduzetnika. Od te godine ova kompanija kreće sa besprekornim i marljivim radom koji ih je doveo do ovakvih rezultata:

  • Oko 100 miliona putnika je već putovalo sa FlixBus-om
  • 2,500+ destinacija
  •  35 zemalja
  • 400.000+ linija dnevno

Trenutno iza zelenog prevoznika stoji međunarodni tim od skoro 1.000 zaposlenih u Minhenu, Berlinu, Parizu, Milanu, Kopenhagenu i Zagrebu, kao i hiljade vozača autobusa naših partnera iz cele Evrope. Svaki pojedinac daje svoj doprinos da FlixBus svakim danom bude sve bolji. 

Planiraš da kreneš na „bekpekersko” putovanje Evropom? FlixBus je pravi izbor za tebe. Po najpovoljnijim cenama nudi ti opuštenu, praktičnu, povoljnu i direktnu uslugu autobuskog prevoza. Zahvaljujući informacijama o autobuskim stanicama, ažuriranom i aktuelnom redu vožnje koji su dostupni u realnom vremenu, uslužnom osoblju i ljubaznim vozačima, ne moraš da brineš ni o čemu. Zbog njihovog jedinstvenog poslovnog modela i inovativne tehnologije, brzo su uspostavili jednu od najvećih mreža za međugradsku mobilnost na svetu – a njihovo putovanje je tek počelo. 

Hvala FlixBus-u na ukazanom poverenju i podršci koju nam pruža!

Similar Posts