Otvorene prijave za ,,Beogradske dane inženjera”

Petnaestu godinu zaredom, Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd, organizuje projekat ,,Beogradski dani inženjera – EBEC Beograd 2022”, koji će biti održan od 24. do 27. marta. Projekat se sastoji iz dva dela, takmičarskog i edukativnog. Takmičenje je timskog karaktera i obuhvata dve kategorije: inovativni dizajn, koji se ove godine održava po prvi put, kao i studiju slučaja.

U okviru takmičarskog dela projekta biće održana lokalna runda Evropskog BEST inženjerskog takmičenja, a pobednici će dobiti priliku da se takmiče u regionalnoj i finalnoj rundi, u Mariboru i Zagrebu, redom. Takmičenje EBEC Beograd namenjeno je studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Edukativni deo projekta biće započet  Sajmom inovacija, 24. marta, na kom će biti predstavljeni neki od aktuelnih projekata iz sveta inženjerstva. Sajam će se održati na Mašinskom fakultetu, i otvoren je za sve zainteresovane. Drugi dan projekta je posvećen edukativnim radionicama, na koijma će takmičari moći da unaprede svoje veštine potrebne ne samo za takmičenje, već i za svakodnevni život.

Prijve za takmičenje možete izvršiti putem sledećeg linka do 13. marta.

Za više informacija posetite sajt.

Similar Posts