|

Četrnaesti “Beogradski dani inženjera”

Četrnaestu godinu zaredom, Udruženje studenata tehnike Evrope – Beograd organizuje projekat “Beogradski dani inženjera – EBEC Beograd 2021”, koji će biti održan od 11. do 14. marta. Projekat se sastoji iz dva dela, takmičarskog i edukativnog. 

U okviru takmičarskog dela projekta biće održana lokalna runda Evropskog BEST inženjerskog takmičenja, a pobednici će dobiti priliku da se takmiče u regionalnoj i finalnoj rundi. Takmičenje EBEC Beograd namenjeno je studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu. Takmičenje je timskog karaktera i obuhvata dve kategorije: timski dizajn i studiju slučaja. 

U okviru edukativnog dela projekta, 12. marta će biti održane radionice za sve takmiačare. Prvu radionicu na temu Male tajne majstora prezentovanja (&pitch-a) održaće Sandra Savanović. Tema druge radionice je Upravljanje tremom i stresom i nju će održati Jelena Milković.

Online Sajam inovacija biće održan 11. marta na platformi Zoomi biće predstavljeni neki od aktuelnih projekata iz sveta inženjerstva. Predavači na ovogodišnjem Sajmu inovacija biće H-Bridges i Lab24 – Zavod za fiziku.

Similar Posts