|

Naš naredni projekat – EBEC Balkan

Evropsko BEST inženjersko takmičenje (engl. European BEST Engineering Competition – EBEC) je najveće studentsko evropsko inženjersko takmičenje, organizuje se u 88 gradova širom Evrope i okuplja oko 6000 studenata. Takmičenje se sastoji iz tri runde: lokalne, regionalne, finalne, i dve kategorije: Studija Slučaja (Case Study) i Timski Dizajn (Team Design).

U svakoj kategoriji, četvoročlani timovi imaju zadatak da uz pomoć svog znanja, veština i kreativnosti reše realni poslovni problem koji zadaje Organizacioni tim u saradnji sa partnerima projekta.

EBEC Balkan je jedna od petnaest regionalnih rundi i okuplja pobedničke timove iz 5 gradova: Beograda, Niša, Novog Sada, Skoplja i Sofije. Ove godine održaće se po deseti put, od toga treći u Beogradu, od 18. do 22. juna na Saobraćajnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. 

Na realizaciji ovogodišnjeg izdanja takmičenja EBEC Balkan naporno radi devetočlani organizacioni tim, koji se sastoji od članova lokalnih BEST grupa iz Beograda, Novog Sada i Niša, kako bi pomerili granice i ovaj projekat podigli na viši nivo.

Članove organizacionog tima, kao i njihove pozicije, možete videti na slici ispod.

Za više informacija i novosti, zapratite nas na društvenim mrežama : Instagramu (@ebecbalkan) i Facebook-u (EBEC Balkan).

Similar Posts