|

BEST Beograd otvara vrata za nove članove

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd otvara poziv za nove članove. Prijava za učlanjenje pod sloganom „Zavrti svoju BEST priču“ je otvorena od 10. do 20. marta na našem sajtu.

Ukoliko si student Univerziteta u Beogradu sa nekog od tehničko-tehnoloških, prirodno-matematičkih fakulteta ili farmacije i spreman si da se razvijaš u pozitivnoj atmosferi, okružen kreativnim ljudima, ovo je pravo mesto za tebe.

BEST – Board of European Students of Technology je neprofitna i apolitična evropska organizacija koja ti daje priliku da unaprediš svoje veštine i sposobnosti i stekneš nezaboravna iskustva u radu na projektima. Kroz volontiranje ćeš biti u prilici da proširiš svoja poznanstva i vidike i izađeš iz svoje zone komfora. Pored toga, imaćeš sjajnu mogućnost da putuješ i upoznaješ se sa različitim ljudima i kulturama širom Evrope.

Želiš da saznaš nešto više o BEST-u?
Želiš da radiš na projektima poput inženjerskih i programerskih takmičenja, nedelji dizajna i brendiranja, sajmu poslova i praksi, kao i lokalnim i internacionalnim seminarima?

Ovo je pravo mesto za tebe i sjajna prilika da započneš svoju BEST priču, s toga očekujemo tvoju prijavu.

Similar Posts