Dobrodošli na paranoRMal – prolećni regionalni sastanak!

Regionalni sastanak (Regional Meeting) je interni događaj koji okuplja članove lokalnih BEST grupa (Local BEST Group) jedne Regije u cilju edukacije članstva, boljeg upoznavanja rada LBG-jeva Regije, kao i pripremanja delegata za generalnu skupštinu (General Assembly).

Simbolično, pod nazivom „paranoRMal”, BEST Beograd je nakon pet godina otvorio vrata svoje dimenzije i ugostio preko 90 članova iz cele Regije i šire. Od petog do osmog aprila, Krupanj je bio centar Regije 1, poznatije kao „The Cartel”, koju čine devet lokalnih BEST grupa iz pet zemalja: Izmir, Istanbul, Istanbul Bogazići, Atina, Hanja, Solun, Skoplje, Podgorica i Beograd.

Tokom četiri dana projekta, od kojih su dva bila radna, delegati su u prepodnevnim časovima imali priliku da pohađaju treninge o liderstvu, dizajnu, prezentacionim veštinama, FR-u i slično, te tako unaprede svoje meke i tvrde veštine. Popodnevni deo dana je bio rezervisan za upoznavanje sa radom različitih departmana na internacionalnom nivou, na zabavan i interaktivan način, u vidu internacionalnog cafe-a.

Iako je pre svega radni događaj, regionalni sastanak je i prilika za sklapanje novih prijateljstva, usavršavanje engleskog jezika, kao i upoznavanje različitih kultura. Neizostavni i omiljeni deo ovog BEST-ovog događaja je svakako bilo internacionalno veče na kome su predstavljena tradicionalna jela i pića iz čak deset zemalja Evrope.

Tri meseca truda, rada i velike motivacije uloženo je u ovaj projekat kako bi isti ispunio očekivanja i ostao upamćen kao jedinstven i neobičan, drugim rečima – paranoRMalan. Ako je suditi po pričama sa RM-a i uzbuđenju dok se one prepričavaju, može se reći da je novi standard postavljen i da samo čeka neke nove, hrabre i motivisane ljude da ga nadmaše. Možda već na narednom regionalnom sastanku. A do tada… Ostanimo čudnovati i budimo paranoRMalni. Za promenu. 😉

Similar Posts