|

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd, otvara poziv za nove članove!

Ukoliko si student nekog od tehničko-tehnoloških, prirodno-matematičkih fakulteta ili farmacije i spreman si da se razvijaš u pozitivnoj atmosferi, okružen kreativnim ljudima, ovo je pravo mesto za tebe.

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd, otvara poziv za nove članove!

BEST (Board of European Students of Technology) je neprofitna i apolitična evropska organizacija koja ti daje priliku da unaprediš svoje veštine i sposobnosti i stekneš nezaboravna iskustva u radu na projektima. 

Ako želiš da volontiraš na različitim projektima tu je pregršt timova i prilika. Komunikacija sa kompanijama i medijima, organizovanje druženja, osmišljavanje publikacija, rad u različitim programima su samo neke od ključnih veština za studente koje BEST Beograd nudi.

Vrednosti koje BEST neguje su fleksibilnost, prijateljstvo, zabava, napredovanje i otvorenost. 

Prilike koje nudi volontiranje su gotovo neograničene. Jedna od njih je izlazak iz svoje zone komfora u pozitivnom i kreativnom okruženju. Takve aktivnosti ti pomažu da sklapaš nova i kvalitetna poznanstva.

Ali to nije sve, Evropa nas zove – putovanja su važan deo BEST-a, budi siguran/sigurna da će širom Evrope imati ko da te ugosti i od koga možeš nešto da naučiš.


Učlanjenje kreće 4. marta i završava se 10. marta. 

Za više informacija, prati naše društvene mreže, a do tada znaj da te forma željno iščekuje na našem sajtu u sekciji “Učlani se”!

Similar Posts