| | |

EDIT – Letnja škola programiranja

Dragi studenti,

Obaveštavamo vas da Comtrade i ovog leta tradicionalno organizuje EDIT – vodeću besplatnu letnju školu programiranja u regionu!

Letnja IT škola EDIT (Education for Innovative Thinkers) je prvenstveno namenjena studentima koji žele da steknu praktično iskustvo koje im je neophodno za karijeru u IT industriji. Ove godine, kao i prošle, lajtmotiv programa je, sada već ustaljeni koncept „Izgradi svoju budućnost“. Učesnike očekuje rad na uzbudljivim projektima, baziranim na najnovijim IT trendovima i tehnologijama, a stečeno znanje će im omogučiti da lakše izgrade svoju budućnost u oblasti informacionih tehnologija.
Studenti će imati priliku da testiraju u kolikoj meri umeju da primene znanja stečena u školi na rešavanju konkretnih problema u okviru grupnog projekta. Upravo zbog toga, EDIT predstavlja mnogo više od obične škole. U njoj polaznici rade na najnovijim tehnologijama, ali istovremeno:
spoznaju najnovije IT trendove
rešavaju izazove sa kojima se sreću IT profesionalci
uvežbavaju timski rad
Nastava u Srbiji se odvija u tri grada: Beogradu, Kragujevcu i Čačku.

EDIT19 Beograd, 15 – 26.07.2019.

Tema: AR assisted manual palletizing
Šta će učesnici naučiti:
– Osnove AR tehnologije
– Primena AR tehnologije za rešavanje problema u logistici
– Izrada AR mobilnih aplikacija korišćenjem Unity i Vuforia platformi
Tehnologije: C#, Android, Augmented Reality (AR), Unity (real-time 3D development platform), Vuforia Engine (AR development software)

Na #EDIT19 u Beogradu, savladaćeš osnove Augmented Reality-a (AR), tako što ćeš, zajedno sa ostatkom tima, razviti aplikaciju koja će radniku olakšati proces slaganja palete korišćenjem AR. Aplikacija će prepoznavati predmete u realnom vremenu i projektovati njihov virtuelni prikaz na određena mesta pomoću AR platforme.

EDIT19 Kragujevac & Čačak, 15 – 26.07.2019.

Tema: Smart Freight – poboljšana logistika pomoću blockchain mobilne aplikacije
Šta će učesnici naučiti:
– Blockchain
– Razvoj blockchain Android aplikacije pomoću Android SDK i NDK
– Backend razvoj
– SCRUM metodologiju
Tehnologije: Tendermint Core, Cosmos SDK, ECDSA Eliptic curve Cryptography, Maps SDK for Android itd.
Na #EDIT19 u Kragujevcu i Čačku, čeka te upoznavanje sa trećom generacijom blockchain tehnologije i njenom primenom izvan sfere kriptovaluta. Stvorićeš, zajedno sa ostatkom tima, moćnu decentralizovanu aplikaciju koja će biti povezana sa backend-om. Upoznaćeš se sa osnovama blockchain-a, Android SDK i mnogim drugim tehnologijama potrebnim da se ovakav projekat realizuje.

Saznaj više informacija o temama na: edit.world

Prijave su otvorene!
Pretvori leto 2019. u nezaboravnu IT avanturu i savladaj znanja potrebna za uspešnu IT karijeru! Broj polaznika je ograničen, zato požuri i popuni prijavu za #EDIT19 što pre!
Možete se prijaviti do kraja juna.
Za sva pitanja i dodatne informacije, kontaktirajte nas na edit.rs@comtrade.com

Similar Posts