„Sajam letnjih mogućnosti 2017“: Izaberite svoju letnju avanturu

Bliži se leto, a vi nemate plan? Ne privlači vas letovanje u Crnoj Gori ili Grčkoj koje praktikujete već godinama unazad? Neka vaši predstojeći vreli meseci budu drugačiji i korisniji!
Portal Mladi vas poziva na „Sajam letnjih mogućnosti 2017“ koji će se održati u ponedeljak, 26. maja u prostorijama KZM „Gnezdo“ od 15 do 18h.

Imaćete priliku da se upoznate sa raznovrsnim volonterskim, edukativnim ili zabavnim programima koji se organizuju u Srbiji i inostranstvu, iza čije ponude stoje omladinske organizacije koje godinama uspešno obezbeđuju mladima mogućnost da uče, rade ili se zabavljaju po celom svetu! Upoznajte se sa programima: Aiesec-a, Mladih istraživača Srbije, ISWIB-a, Volonterski centar Vojvodine kao i Erasmus+ programima razmene (Tempus fondacija) za sve one koje zanimaju mogućnosti koje prevazilaze leto!

Na otvorenoj terasi KZM „Gnezdo“ biće postavljeni njihovi štandovi gde će posetioci moći da pogledaju ponude i dodatno se raspitaju o svakoj, a za one koji se na vreme prijave obezbeđeno je prisustvo na kratkim prezentacijama ovih organizacija u prezentacionoj sali Kancelarije.

Forumlar za prijavu

Raspored prezentacija:

Aiesec

15:10 – 15:30

Volonterski centar Vojvodine 15:35 – 15:55
ISWIB (Međunarodna studentska nedelja u Beogradu) 16:00 – 16:20