O BEST-U

BEST (Board of European Students of Technology) je neprofitna, apolitična i nevladina studentska volonterska organizacija koja od 1989. godine obezbeđuje komunikaciju i saradnju sa studentima u oblasti tehnike i tehnologije. Preko 30 godina, ova organizacija raste i studentima tehnologije i tehničkih nauka omogućava saradnju, deljenje iskustava i stvaranje novih prijateljstava.

Sa 88 lokalnih grupa u 31 zemlji, ova inovativna organizacija dopire do preko milion studenata.

Naš cilj je pružanje komplementarnog i neformalnog obrazovanja, koje će oplemeniti stečena stručna znanja studenata. Težimo razvoju punih potencijala, kroz unapređenje načina razmišljanja, razvoj tolerancije i boljeg razumevanja drugih.

90 Lokalne grupe
31 Zemlje
3300 Članova

VIZIJA – Empowered diversity

Poštovanje i razumevanje drugih, različitih kultura i društava kreira okruženje koje pruža podršku mladim ljudima da razviju svoje potencijale i deluju odgovorno. Naša vizija je idealni cilj kojem težimo.

MISIJA – Developing students

BEST pomaže studentima da razviju internacionalni način razmišljanja, da bolje razumeju druge kulture i društva i da razviju mogućnosti za rad u internacionalnom okruženju. BEST kreira mogućnosti za lični razvoj studenata i podržava ih u dostizanju njihovog punog potencijala. Misija je način na koji postižemo našu viziju.