O BEST-U

BEST (Board of European Students of Technology) je neprofitna, apolitična i nevladina studentska volonterska organizacija koja od 1989. godine obezbeđuje komunikaciju i saradnju sa studentima u oblasti tehnike i tehnologije. Preko 25 godina, ova organizacija raste i studentima tehnologije i tehničkih nauka omogućava saradnju, deljenje iskustava i stvaranje novih prijateljstava.

Sa 93 lokalne grupe u 34 zemlje, ova inovativna organizacija dopire do preko milion studenata.

Naš cilj je pružanje komplementarnog i neformalnog obrazovanja, koje će oplemeniti stečena stručna znanja studenata. Težimo razvoju punih potencijala, kroz unapređenje načina razmišljanja, razvoj tolerancije i boljeg razumevanja drugih.

93 Lokalne grupe
34 Zemlje
4000 Članova

VIZIJA – Empowered diversity

Poštovanje i razumevanje drugih, različitih kultura i društava kreira okruženje koje pruža podršku mladim ljudima da razviju svoje potencijale i deluju odgovorno. Naša vizija je idealni cilj kojem težimo.

MISIJA – Developing students

BEST pomaže studentima da razviju internacionalni način razmišljanja, da bolje razumeju druge kulture i društva i da razviju mogućnosti za rad u internacionalnom okruženju. BEST kreira mogućnosti za lični razvoj studenata i podržava ih u dostizanju njihovog punog potencijala. Misija je način na koji postižemo našu viziju.