Stipendija za učenje programiranja za iOS platformu – Objective C i Swift

iOS akademija upisuje septembarsku generaciju polaznika, a ovoga puta žele da pomognu studentima da uz podršku domaćih kompanija učestvuju u programu. Naime, kompanije sa kojima imaju aktivnu saradnju žele da stipendiraju određeni broj studenata koji žele da upišu iOS Akademiju, a nemaju finansijskih mogućnosti za to.
iOS Akademija je krenula sa programom u februaru 2015. godine, i uspešno su realizovane dve generacije do sada. Treća generacija namenjena ljudima sa programerskim iskustvom kreće 15. septembra i prijave su otvorene pre desetak dana.
Program iOS Akademije se fokusira na dobijanje konkretnih i praktičnih znanja – kreće se odmah sa kodiranjem i rešavanjem realnih problema, sa ciljem da tokom programa svako od polaznika razvije svoju aplikaciju i bude osposobljen za rad na junior/senior iOS developer pozicijama i/ili freelance-ing.
Predavanja se realizuju u Beogradu utorkom i četvrtkom od 18h do 21h, kao i subotom od 10h do 16h, a program traje tri meseca. Program vodi Mlađan Antić (+ pomoćni predavač), jedan od najiskusnijih iOS programera u zemlji, koji je na raspolaganju za konsultacije i mentorske sesije tokom kompletnog programa.
Ukoliko ste zainteresovani za stipendiju molimo vas da popunite ovaj kratki formular, a ukoliko imate nekih pitanja možete da pišete na iosakademija@seeict.org.
Ne propustite da se prijavite do 9. avgusta. Za sada ima 7 potvrđenih kompanija koje žele da vas stipendiraju i ponude praksu/posao nakon kursa.
ios-akademija-570x340