Soft Skills Academy – Unapredi svoje sposobnosti!

U periodu od 12. do 16. aprila 2011. godine, Udruženje studenata elektrotehnike Evrope (EESTEC), naša partnerska organizacija, organizuje seminar ličnih i profesionalnih veština – Soft Skills Academy u prostorijama Privredne komore Srbije i Računskog centra pri Elektrotehničkom fakultetu.

Soft Skills Academy je petodnevni događaj koji će vas podstaći da radite na sopstvenom usavršavanju i razvoju ličnih i profesionalnih veština neophodnih za uspešnu karijeru, a koje fakultetsko obrazovanje ne može da vam pruži. Prijavite se i budite među 50 studenata koji će učestvovati na treninzima prezentacionih i komunikacionih veština, rada u timu, vremenskog planiranja, vođenja projekata, rešavanja konflikata i razvijanja liderskih veština.

Treninge će držati sertifikovani Istek (EESTEC) treneri, predstavnici konsultantskih kuća i kompanija sa kojima Istek sarađuje. Po završetku seminara, učesnici će dobiti sertifikat potpisan od strane organizatora i kompanije Generalnog pokrovitelja projekta. Značaj ovog projekta prepoznali su Univerzitet u Beogradu i Privredna komora Srbije.

Pozivamo sve zainteresovane studente da se prijave popunjavanjem formulara na Internet stranici www.softskillsacademy.rs.