|

Sajam Letnjih Mogućnosti 2018

Sunčani i topli dani su već uveliko počeli, a zvaničan početak leta svi nestrpljivo isčekujemo. Polako pravimo planove kako da ga obeležimo i nagradimo se nakon uspešno završenog ispitnog roka. Stoga, i ovog leta, tim Portala Mladi poziva sve na Sajam Letnjih Mogućnosti koji su za nešto drugačije od uobičajenog!

Ako se osećaš da si iscrpeo sve tipične destinacije Grčke i Crne Gore i želiš originalan provod; želiš da budeš od nekome od pomoći, naučiš nešto novo i interesantno, da upoznaš nove prijatelje drugačijeg porekla ili čak i zaradiš džeparac, a ne znaš odakle da počneš – pomoći ćemo ti!

I ove godine odlučili smo da ti olakšamo pronalazak ,,pravog” leta. Zato te pozivamo da dođeš 21. maja sa početkom u 15h na 6. sprat Beograđanke (Masarikova 6) i upoznaš se sa organizacijama koje omogućavaju navedeno. Na sajmu ćeš imati priliku da se informišeš o programima koje nude naši prošlogodišnji učesnici: AIESEC, Fondacija Tempus (Erasmus + programi), Mladi istraživači Srbije, Volonterski centar Vojvodine, ISWIB (Međunarodna studentska nedelja u Beogradu), ali i oni koju su sa nama po prvi put: Kompas kaže Srbija, American Adventures Work&Travel, Savez izviđača Srbije, BEST Beograd i Studentska zadruga Čukarica M.

Formular za prijavu
Mladi istraživači Srbije
15:00 – 15:20
AIESEC
15:25 – 15:45
ISWIB (Međunarodna studentska nedelja u Beogradu)
15:50 – 16:10
American Adventures Work&Travel
16:15 – 16:35
Savez izviđača Srbije
17:00 – 17:20
Tempus Fondacija
17:25 – 17:45
Studentska zadruga Čukarica M
17:50 – 18:10
Volonterski Centar Vojvodine
17:15 – 18:35
BEST Beograd
18:40 – 19:00

Svaka od njih će u prethodno navedenim terminima držati prezentacije o letnjim programima koje organizuju, za koje te molimo da se na ovom linku prijaviš jer broj mesta ograničen. Takođe, ukoliko se desi da ne budeš u mogućnosti da odlušaš neku od prezentacija, u toku trajanja celog sajma, na terasi Beograđanke stajaće štandovi organizacija kojima ćeš moći trenutku da priđeš i dobiješ svaku potrebnu informaciju.

Đođi da osmislimo tvoju nezaboravnu ovogodišnju letnju avanturu!

Zvaničan Facebook event možete pronaći ovde.

Similar Posts