Mladi inženjeri se takmiče u osmišljavanju najkreativnijih rešenja

BEST Beograd organizuje lokalno inženjersko takmičenje EBEC-Beograd, koje će se održati od 7-11 marta 2013. godine na Mašinskom fakultetu. Takmičenje je namenjeno studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta, koji se mogu prijaviti individualno ili u okviru već oformljenog tima od četiri člana preko sajta http://best.rs/ebec-beograd

Ekipe stavljaju na probu svoja znanja iz oblasti tehnike, kao i timski rad, komunikaciju i kreativnost u jednoj od dve kategorije – timski dizajn (team design) ili studija slučaja (case study), a zahtevi takmičenja definišu se tako da ne favorizuju nijedan obrazovni profil.

Na dane takmičenja održaće se i predavanja, kao i sajam nauke koji će biti . Na sajmu nauke će se predstaviti instituti i fakulteti sa Univerziteta u Beogradu i ekološka organizacija koja se bavi reciklažom, sa ciljem da se poveća saradnja između studenata i budućih studenata sa Univerzitetom i da se promoviše zaštita životne sredine među mladima. Ulaz na dan održavanja takmičenja i sajma nauke će biti besplatan za sve posetioce.

PRIJAVITE SE, OČEKUJEMO VAS !