Letnja sezona akademskih kurseva

Jedan od osnovnih servisa naše organizacije, doprinosi razvoju studenata i njihovog obrazovanja, sezonski akademski kursevi koje BEST organizuje još od 1991. godine. Tokom akademskih kurseva, studenti se upoznavaju sa modernim i interesantnim temama u okviru predavanja univerzitetskih profesora i eksperata iz različitih kompanija, u vidu praktičnog rada i posete kompanijama.

Svake godine preko 7000 studenata se prijavi na BEST stručne kurseve širom Evrope. A možeš biti i ti jedan od njih, dovoljno je samo da odeš na sajt http://www.best.eu.org/, gde imaš listu aktuelnih Letnjih akademskih kurseva ove sezone, napišeš motivaciono pismo, apliciraš i spremiš se za najbolji provod u svom životu i to potpuno besplatno. Rok za prijavu je 20. mart.

Akademski kursevi su namenjeni  svim studentima tehničko-tehnoloških I prirodno-matematičkih fakulteta i traju do 14 dana.

BEST-ovi kursevi su jedinstvena prilika da upoznate Evropu na jedan sasvim nov i interesantan način, upoznajte druge kulture, druge narode, putujte, naučite nešto novo i uz sve to se jako dobro zabavite.

Leave a Reply