Jesenji akademski kursevi

Želiš ove jeseni  da posetiš Evropu?

Rok za prijavljivanje je 22. maj.

Idealna prilika ti se pruža jer i ove jeseni studentska organizacija BEST (Board of European Students of Technology) organizuje 10 jesenjih kurseva na univerzitetima širom Evrope.

Grupe od 25 studenata sa različitih univerziteta u Evropi dobijaju priliku da učestvuju na kursevima različitih tema iz oblasti tehničkih i tehnoloških nauka, kao i iz oblasti menadžmenta, ekonomije, zaštite životne sredine.
Iskoristi priliku da otputuješ negde, upoznaš puno ljudi, stekneš razna iskustva, vidiš najznačajnije znamenitosti neke kulture, naučiš nešto i pritom se odlično provedeš.

Prijavljivanje na kurseve je više nego lako. Potrebno ti je samo maštovito motivaciono pismo. Nisi uslovljen prosekom ni godinom studija, ne moraš biti član BEST-a, ne plaćaš hranu, smeštaj ni participaciju. Ništa više ti ne predstavlja prepreku da nam se javiš i ove jeseni odeš u jednu od evropskih metropola.

Spisak kurseva se nalazi na sajtu:
http://www.best.eu.org/student/courses/coursesList.jsp

a na ovom linku možes pročitati savete o pisanju motivacionih pisama:
http://www.best.eu.org/student/courses/howToWriteAMotivationLetter.jsp

Ukoliko imaš neka pitanja slobodno piši na:
beograd@best.eu.org

Promocija jesenjih akademskih kurseva će se vršiti od 17. do 19. maja na svim tehničko-tehnološkim i prirodno-matematičkim fakultetima. Rok za prijavljivanje je 22. maj. Srećno!