Jesenja sezona stručnih kurseva :)

10314735_743713408983396_6533649796551824581_n

 

Ispijate čašu dobrog vina dok plovite portugalskom Venecijom; Halara u Atini obuceni u toge; uvek zagarantovani provod u Valjadolidu ili mnogobrojne posete u Barseloni. Zaljubite se u Rimu večnom gradu dok trcite kroz šuškavo lišće, šutirate jesenje plodove i kosa vam se igra s vetrom. Osetićete miris uvek specifičnog Orjenta gde ćete na granici kontinenata osetiti sponu istoka i zapada. Upoznaćete delove Evrope na potpuno nov, BEST način, osvežavajuće delove Norveške kao iz bajke i izvuci najlepse tajne gradova koje skrivaju. Zvuči vam neverovatnoo, ne nije neverovatno, napiši motivaciono pismo i doživite najbolje putovanje i uspomene iz studentskih dana!

Novac za boravak na kursu vam nije potreban. Iz iskustva znamo da će vam biti fenomenalno i nezaboravno. Imaćeš mnoštvo slika, snimaka i suvenira koji će te podsećati na fantastične doživljaje sa kursa, a takođe možete računati i na prijateljstva koja ćete da ostvarite, i znaj da će ti svi koje upoznaš izaći u susret bilo gde i bilo kada.

Potrebno je samo da se prijavite (http://www.best.eu.org/student/courses/coursesList.jsp), napišeš maštovito motivaciono pismo (http://best.rs/kako-da/faq/), a pošto Vas izaberu da u sopstvenoj režiji otputujete.

Jedini trošak koji snosite je put, onako kako ga sami organizujete. Za što jeftiniju varijantu opet možete kontaktirati nas na beograd@best.eu.org ili postaviti pitanje na našoj fejsbuk strani https://www.facebook.com/BEST.Belgrade. Ako ko zna kako da za što manje para putuje po svetu, to je jedan prosečan BEST-ovac. Ako vam je opština prebivališta onako baš fina, možda vas finansijski podrži na ovom stručnom usavršavanju.

Da biste otišli na kurs ne morate biti član BEST-a.

Krajnji rok za prijave je 11. maj! Prijavite see!