Jesenja sezona kurseva! :)

11724_571663759535267_1221618445_n

Uživaš u ispijanju čaše dobrog vina u starom jezgru grada na obali Atlantika; upoznaješ Barselonu na totalno drugi, BEST način; halara u Atini; grickate belgijske čokolade u središtu Evrope; jedete francuske kroasane i nadaleko čuvene sireve dok uživate u mirisu pravog vina. Zvuči vam neverovatnoo, ne nije neverovatno, napiši motivaciono pismo i doživi najbolje putovanje i uspomene iz studentskih dana! Uz to ćes imati priliku i da osetiš arhitekturu Rima protkanu romantikom, osvežavajuće predele Norveške kao iz bajke, a i uvek specifičnog orijenta gde ćete na granici kontinenata da osetite sponu istoka i zapada.

Novac za boravak na kursu vam nije potreban. Iz iskustva znamo da će vam biti fenomenalno i nezaboravno. Imaćeš mnoštvo slika, snimaka i suvenira koji će te podsećati na fantastične doživljaje sa kursa, a takođe možeš računati i na prijateljstva koja ostvariš, i znaj da će ti svi koje upoznaš izaći u susret bilo gde i bilo kada.

Potrebno je samo da se prijaviš (http://www.best.eu.org/student/courses/coursesList.jsp), napišeš maštovito motivaciono pismo (http://best.rs/kako-da/faq/), a pošto te izaberu da u sopstvenoj režiji otputuješ.

Jedini trošak koji snosite je put, onako kako ga sami organizujete. Za što jeftiniju varijantu opet možete kontaktirati nas na beograd@best.eu.org ili postaviti pitanje na našoj facebook strani https://www.facebook.com/BEST.Belgrade. Ako ko zna kako da za što manje para putuje po svetu, to je jedan prosečan BEST-ovac. Ako vam je opština prebivališta onako baš fina, možda vas finansijski podrži na ovom stručnom usavršavanju.

Da biste otišli na kurs ne morate biti član BEST-a.

DL za prijave je 12. maj! Prijavite see!