BEST Career Day 2015. Hanja, Krit

Da li maštate o tome da se zaposlite u nekoj međunarodnoj kompaniji i to baš u svojoj struci?

Ako je odgovor DA obavezno nastavite da čitate!

BEST Career Day je događaj koji vam nudi mogućnost da sarađujete sa međunarodnim kompanijama i univerzitetima koji će odabrati 100 učesnika na osnovu poslatog CV-ja. Ako vas izaberu, imaćete mogućnost da prisustvujete Sajmu poslova, da prođete kroz intervjue i bliže upoznate kompanije kroz prezentacije i radionice koje će biti organizovane u okviru BEST-ove Generalne skupštine (tzv. GA – General Assembly). GA se organizuje svake godine i okuplja oko 400 studenata iz cele Evrope – predstavnike svake lokalne BEST grupe, predstavnike svakog internacionalnog BEST-ovog komiteta, internacionalni bord, itd. BEST Career Day je prvi put organizovan na pretprošlogodišnjoj Skupštini u Valjadolidu, a ove, 2015. godine se održava u Hanji na Kritu 24. aprila.

Smeštaj i hranu vam obezbeđuje organizator, vi plaćate samo prevoz do Hanje i depozit od 50e, koji vam se vraća nakon završetka događaja, da biste potvrdili dolazak.

Mogu se prijaviti svi studenti tehničko – tehnoloških fakulteta sa Univerziteta koji su u okviru BEST-a, ali i Alumni članovi, odnosno postdiplomci.

Da biste poslali prijavu, potrebno je da napravite profil na stranici best.eu.org, popunite minimalno 70% CV-ja i da odgovorite na 3 postavljena pitanja – nije potrebno slati motivaciono pismo. Link za prijavu je ovde, kliknite na Apply now i pratite objašnjenja.

Prijave treba poslati do 22. februara do 23:00 CET, nakon čega sledi validacija naloga. Čim pošaljete prijavu kontaktirajte nas za validaciju naloga.
Zamolili bismo vas da ne čekate poslednji dan za slanje prijave jer može doći do problema sa sajtom izazvanog velikim brojem pristupa.

Rezultati prijava će biti objavljeni na sajtu best.eu.org. Zvaničan sajt Skupštine je http://general-assembly.eu/ , a ovo je facebook stranica.

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, možete kontaktirati organizatore spring@BEST.eu.org ili bord beograd@best.eu.org.