Sajam poslova


Članovi BEST-a čvrsto veruju u stvaranje mogućnosti za lični razvoj studenata i u skladu sa tim podržavaju ih u dostizanju njihovog punog potencijala. Jedan od ciljeva organizacije, povezivanje studenta sa kompanijama i omogućavanje njihovog započinjanja karijere u određenoj strukovnoj oblasti, podstakao je da se organizuje Sajam poslova kao pravi put ka tome.

JobFair14 (3)

Sajam poslova omogućava studentima da se povežu sa svojim budućim poslodavcima i nude efikasan način da se poveća mogućnost razvoja karijere u određenoj oblasti. Pored toga, nudi i druge jednako važne mogućnosti kao što su učestvovanja na različitim radionicama, predavanjima i prezentacijama kompanija tokom dana Sajma.

BEST Beograd će ove godine imati čast da po jedanaesti put organizuje Sajam poslova “JobFair 15 – Kreiraj svoju budućnost!” zajedno sa partnerskom organizacijom EESTEC. JobFair je projekat koji konstantno raste. Uspeh prethodnih godina naveo nas je da i studentima ostalih univerzitetskih gradova u Srbiji olakšamo traženje prvog posla i pružimo priliku za stručno usavršavanje putem praksi, te ovaj projekat poslednjih par godina ima i nacionalni karakter.

Za više informacija o Sajmu poslova “JobFair – Kreiraj svoju budućnost!” posetite internet prezentaciju http://jobfair.rs/.