Zašto da se učlanim?

Zašto Ti treba da budeš BEST-ovac?

Često kažemo da kroz članstvo u BEST-u dobijamo dosta znanja i iskustva, koje je korisno za našu karijeru i budući život. Ali šta zapravo čini jednog člana naše organizacije posebnim?

ANALITIČKE VEŠTINE zbog prirode naših studija koje su inženjerskog usmerenja.

RASPON NAŠE KOMPETENTNOSTI od motivacionih sposobnosti do veština prezentovanja, vođenja timova, timskog rada, finansijskog planiranja i veština pregovaranja.

INTERNACIONALNO ISKUSTVO Na svakom događaju koji organizujemo imamo u proseku 15 različitih zemalja. Na kraju ovog angažmana , član BEST-a je posetio najmanje 5 država i učestvovao je na 10 različitih događaja. Mi nismo samo internacionalno orijentisani, već to čini osnovu naše organizacije.

DUGOROČNA VIZIJA naših projekata : počevši od trenutne situacije, evaluiramo sve promenljivie i  relevatne aktivnosti dok ne postignemo naš cilj. Na ovaj način najbolje pokazujemo koliko je naše inženjersko obrazovanje bitno, jer projekti koji radimo i problemi koji rešavamo se dešavaju u realnom vremenu, kao i naši rezultati. Ovo je najbolji način za ono u čemu smo najbolji : rešavanje problema i postizanje rezultata.

NESEBIČNO DELJENJE ZNANJA U BEST-u znamo kako da podelimo naše znanje, čak i u situacijama kada komuniciramo sa veoma različitim kulturama. Primer: Uspešna strategija koja je implementirana u Beogradu, vrlo brzo dospe do naših kolega u Beču, Kopenhagenu i Moskve.

STRAST koja podrazumeva predani rad u BEST-u dok se uspešno bavimo studiranjem.

Da bismo sproveli naše planove na godišnjem nivou i da bismo servise koje pružamo studentima učinili besplatnim, lokalna grupa je usmerena na saradnju sa kompanijama i institucijama. Mi se upravljamo i organizujemo kao mala kompanija.

Zahvaljujući ovom iskustvu, naši alumni članovi su danas zaposleni u nekim od vodećih kompanija u našoj struci kao što su P&G, ING, Veolia S&T, Microsoft, IBM, Schlumberg, Whirpool i drugim.

Znamo da se osećate inspirisanim i da imate želju da postante najbolji, da budete deo BEST-a.

KLIKNI ZA PRIJAVNI FORMULAR