Letnja sezona kurseva :)

179198_542412899113449_4099920_nZaljubi se u Pragu, gradu kao stvorenom za parove; odmori svoje misli, digni sve četri u vis u grčkom raju zvanom Hanja; odigraj valcer u Beču i uživaj u Mocart kuglama. Oseti vrelinu Iberijskog poluostrva i egzotiku Kanara.

Štaa još vas nismo ubedili!!! Šta čekaš piši motivaciono pismo i doživi najbolje putovanje i uspomene iz studentskih dana! Uz to ćes imati priliku i da osetiš čari i kulturu istoka Evrope, arhitekturu Italije protkanu romantikom, osvežavajuće predele Baltika kao iz bajke, a i uvek specifičnog orijenta gde ćete na granici kontinenata  da osetite sponu istoka i zapada :)

Novac za boravak na kursu vam nije potreban. Iz iskustva znamo da će vam biti fenomenalno i nezaboravno. Imaćeš mnoštvo slika, snimaka i suvenira koji će te podsećati na fantastične doživljaje sa kursa, a takođe možeš računati i na prijateljstva koja ostvariš, i znaj da će ti svi koje upoznaš izaći u susret  bilo gde i bilo kada.

Potrebno je samo da se prijaviš (http://www.best.eu.org/student/courses/coursesList.jsp), napišeš maštovito motivaciono pismo (http://best.rs/kako-da/faq/), a pošto te izaberu da u sopstvenoj režiji otputuješ.

 

Da biste uživali ovo zadovoljstvo potrebno je samo da ste vlasnik tog fenomenalnog statusa studenta nekog tehničko-tehnološkog ili prirodno-matematičkog fakulteta i da svu svoju kreativnost ispoljite prilikom pisanja motivacionog pisma koje će čitati vaše kolege. Oni pre svega tom prilikom žele dobro da se zabave i apsolutno ih ne zanima na koliko ste takmičenja bili i koje ste nagrade osvajali. Ono što će im biti bitno je da ste potpuno opuštena i zanimljiva osoba koja će biti spremna na izazove, odlazak na predavanja pravo sa žurke i voljna da proba sve specijalitete tradicionalne kuhinje. Možda da pokažete i blagu zainteresovanost za temu kursa… Recimo…

Jedini trošak koji snosite je put, onako kako ga sami organizujete. Za što jeftiniju varijantu opet možete kontaktirati nas na beograd@best.eu.org ili postaviti pitanje na našoj facebook strani https://www.facebook.com/BEST.Belgrade. Ako ko zna kako da za što manje para putuje po svetu, to je jedan prosečan BEST-ovac. Ako vam je opština prebivališta onako baš fina, možda vas finansijski podrži na ovom stručnom usavršavanju.

Da biste otišli na kurs ne morate biti član BEST-a.

DL za prijave je 17. mart!  Prijavite see! :)