Prijavi se!

 PREIJAVE ZA TAKMIČENJE SU ZAVRŠENE!

Prijavite se za radionice i predavanja :) 

    Prijave za radionice 

 

rasporedrad

 

Spisak radionica i prezentacija:

 

 SAE institut:   ,, Freelensingu u Srbiji, kako postati i opstati"Kao uspešni freelancer, profesor Lelićanin otkriće tajne freelancinga koji je, kako on kaže, ozbiljan posao, jednak nekom poslu u kompaniji, često i ozbiljniji, koji zahteva ličnu disciplinu, strategiju, planiranje, organizaciju, marketing, odnos sa klijentima, upravljanje finansijama i naravno, kvalitet proizvoda.

 Centar za razvoj karijere- CZRK:     ,,Umrežavanje"Tokom radionice učesnici će biti upoznati sa značajem veštine umrežavanja i kroz interaktivan rad saznati kako da je unaprede i stave u funkciju razvoja karijere. Takođe, učesnici će imati prilike da provežbaju kako da se što bolje predstave I ostave dobar prvi utisak, kao I da se upoznaju sa trikovima dobrog I uspešnog umrežavanja.

 Škola intelektualnih veština:     ,,Planiranje budućnosti i postavljanje ciljeva"

 Devana Technologies (ex Prelovac):    ,,Startup preduzetništvo, kreiranje biznis modela i kompanijske kulture""Kroz razgovore o startupima i pravljenje biznis modela ćemo se truditi da vam pokažemo koji je značaj startupa i samozapošljavanja, zašto su startupi zabavni, ali i bolni, a pričaćemo i kako da izbegnete uobičajene greške i da smanjite šanse da propadnete, kao i kako da kreirate ispravnu kompanijsku kulturu i samim tim preživite rast broja zaposlenih."

 Ernst & Young:     ,,Bosforski most"Radionica Bosforski most je najnoviji oblik interaktivnog učenja na našem tržistu. Kroz ovu radionicu učesnici razvijaju timski duh i svoje prezentacione veštine kao i sinergiju između članova tima. Učesnici će konstruisati maketu koja im bude zadata i prezentovati je pred ostalim timovima. Kao dodatni deo radionice se uvežbavaju veštine davanja kritike i prihvatanje istih.

 Continental:    ,,Explore Yourself, Explore Options, Explore Goals"Zainteresovani ste za karijerno savetovanje i istraživanje poslovnih mogućnosti? U tom slučaju se prijavite za radionicu #EXPLORE Karijera je put pojedinca kroz obrazovanje i rad. Razvoj karijere predstavlja proces u kome pojedinac upravlja vlastitim znanjem, zapošljavanjem i karijerno odlučivanju tokom celog života. Zato EXPLORE yourself (procena preferencija i veština), EXPLORE options (procena karijernih sposobnosti, simulacija intervjua), EXPLORE Goals (postavljanje ciljeva). EXPLORE!

 Institut za standardizaciju-ISS:  Prezentacija kompanijeInstitut za standardizaciju Srbije (ISS) je nacionalno telo za standardizaciju Republike Srbije sa tradicijom dugom preko šest decenija. Osnovna delatnost Instituta je donošenje srpskih standarda (SRPS). Institut je punopravni član međunarodnih (ISO i IEC) i pridruženi član evropskih (CEN i CENELEC) organizacija za standardizaciju. U poslednjih pet godina Institut je strateški orijentisan na preuzimanje evropskih stadarda kako bi se ostvarile tehničke osnove za pridruživanje Evropskoj uniji. Stručni rad Instituta odvija se u preko 200 komisija za standarde i srodne dokumente, čiji su članovi stručnjaci iz različitih oblasti kao što su građevinarstvo, mašinstvo, hemijske tehnologije, saobraćaj, poljoprivreda, elektrotehnika, informacione tehnologije itd.

 

 

 

BEST Beograd