"Beogradski Dani Inženjera"

EBEC Beograd

 

Reč organizatora

lazarro

Beogradski Dani inženjera” predstavljaju težnju BEST-a Beograd da pokaže budućim inženjerima, našim kolegama, da znanje koje stiču kroz obrazovanje...(više).

 
vukro

Jedan od ciljeva ovog događaja je da na mala vrata pripremi buduće inžinjere na česte situacije: Kroz takmičenje će se studenti susretati sa novim...(više)

nbsp
jovanro

Pre svega očekujem da se posle događaja osećam ponosnim, kako na sam događaj tako i na kolege iz organizacionog tima i na sam PR tim. Jedan od...(više).

 
lucijaro

Očekujem da kompanije prepoznaju vrijednosti projekta i pomognu nam stvaranju budućih inženjera kao i promovisanja kvaliteta koje jedan inženjer...(više).

 
zrnovicro

Mnogi ljudi misle da je intelekt ono što čini velikog naučnika. Greše, to je karakter.“ Albert Ajnštajn Vodeći se citatom velikog uma, kao član organizacionog tima...(više).

 

Vesti

Proglašenje pobednika

Svim učesnicima želimo da se zahvalimo, a pobednicima da čestitamo i poželimo sreće na EBEC Balkan regionalnom takmičenju. 

Veliko hvala kompanijаma EY Serbia Careers , Institut za standardizaciju Srbije , Grand kafa instant i Red Bull koje su podržale Beogradske dane inženjera.

Spisak takmičara

spisaktdtakmicariCS

Raspored dogadjaja

Raspored možete da pogledate na sledecem linku klik!

Zatvorene prijave za takmicenje

Zatvorene su prijave za takmicenje! Ali i dalje se mozete prijaviti za radionice i predavanja na http://www.best.rs/ebec-beograd/index.php/prijavi-se

Izabrani organizatori

ČESTITAMO!

Izabran je organizacioni odbor ovogodišnjeg lokalnog evropskog inženjerskog takmičenja, u sastavu glavni organizator Lazar Stanojković, PR koordinator Jovan Praštalo, FR koordinator Lucija Nikić, Logističar Vuk Obradović i Stefan Zrnović koji je odgovoran za Teme EBEC-a! 

Svim snagama smo uz njih! Čestitke izabranom timu!

 

BEST Beograd