Jelena KaralejicJelena Karalejić, PR manager (BUCK lighting)

 

Profesionalni pisac tehničkih tekstova, kataloga i web objava, koordinator za saradnju sa obrazovnim institucijama, katica za sve. Iskusni predavač iz različitih oblasti, obožava razgovore sa studentima. Nove tehnologije je oduševljavaju, ali je malo spora u prihvatanju i primeni.

 

 

 

 

Manja CiricManja Ćirić, grafički dizajner (BUCK lighting)

 

Manja je završila master studije grafike i knjige 2014. na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu i Haute école d’art et de design u Ženevi. Slobodni ilustrator i grafički dizajner u kompaniji Buck u Beogradu. Izlagala svoje radove na preko 20 grupnih izložbi, saradnik Politikog Zabavnika, autor stripa za decu “Mali Tragači“. Danju je graficki dizajner, noću ilustrator.

 

 

 

Dusan VuksanDušan Vuksan (BUCK lighting)

 

Profesor industrijskog dizajna u penziji. Zadužen za koordinaciju Dizajn centra u BUCK-u. Iza sebe ima godine rada u industriji i akademskoj nastavi, a svoje iskustvo rado deli sa novim generacijama.

 

 

 

 

Aleksandar Linc-DjordjevicAleksandar Linc-Đorđević

 

Profesionalni trener i aktivista civilnog sektora. Završio NDI Srbija i GIZ GMBH školu za trenere. Iza sebe ima preko 60 uspešno realizovanih projekata i preko 300 sati održanih treninga. Polje ekspertize su mu iz oblasti komunikacije, upravljanja projektima i pisanja projekata. Pored toga, bio je aktivan član više od 5 omladinskih udruženja, od čega uvek najradije izdvaja to što je bio Predsednik X izvršnog odbora BEST Beograda i član II Upravnog odbora Krovne organizacije mladih Srbije. Aleksandar će držati predavanje na temu prezentacionih veština u okviru Design Insight programa.

 

Madlena DasicMadlena Dašić, MA

 

Rođena u Nišu 1989. godine. Osnovnu školu i gimnaziju pohađala u Singapuru, a srednje obrazovanje završava u Beogradu u Prvoj Beogradskoj Gimnaziji. Osnovne akademske studije završila iz oblasti grafičkog dizajna štampanih medija, zatim uspešno pohađa master studije Dizajna novih medija u klasi Mitra Marinovića. U toku studija usavršava se i radi na evropskom Tempus projektu na akademiji Angewandte u Beču. U toku i nakom završetka studija radi na većem broju grupnih izložbi, interaktivnih performansa, produkcijskih ekipa, te kao član tima 2014. dobija nagrada Mixer festivala za interaktivnu izložbu “Perception”. Radi i na različitim modnim projektima. Zaposlena na Univerzitetu Metropolitan kao Generalni menadžer Fakulteta digitalnih umetnosti.

 

Eleonora Sergijević, kreativni direktor (Omnis design studio, predsednik Udruženja Tech1)

Eleonora je Tech1 dizajn mentor i kreativni direktor Omnis design studia. U periodu od preko 10 godina učestvovala je u realizaciji stotine projekata u svim oblastima dizajna. Evangelista je, User Oriented pristupa dizajnu, bilo da se radi o aplikaciji, veb sajtu, brendingu ili industrijskom proizvodu. Učesnicima radionice pomoćiće da razumeju međusobnu povezanost brendinga, UI dizajna i drugih faktora koji sačinjavaju uspešan UX i finalan proizvod kome se korisnici stalno vraćaju.

 

Ivan Hristić, marketing menadžer (Swiftty, Tech1)


Ivan je Tech1 marketing mentor i Marketing menadžer Omnis design studia. U svom radu fokusira se na integrisane marketinške komunikacije i kampanje. Učesnicima radionice približiće koncept određivanja ciljnih grupa i načina na koji početno istraživanje ponašanja i želja ciljne grupe utiče na finalni izgled proizvoda i načine predstavljanja finalnog proizvoda.

 

 

Marko PlatanicMarko Platanić, web developer

 

Marko Platanić je lead web developer i co­founder Švedske digitalne agencije {Creative Brackets} u kojoj organizuje i vodi ostale članove development tima, kako bi u dogovorenom vremenskom roku završili projekat precizno i kvalitetno. Završio je Visoku školu informacionih i komunikacionih tehnologija u Beogradu. Učesnicima radionice pomoći će da primene znanja iz oblasti web programiranja na zadatoj temi.


Hana TegeltijaHana Tegeltija, UX/UI dizajner

 

Hana Tegeltija je UI/UX dizajner iz Beograda. Završila je Fakultet primenjenih umetnosti na smeru grafički dizajn. Za vreme studija je uradila prvi veliki freelance web projekat. Od tada se posvetila dizajnu digitalnih proizvoda od koncepta, UX istraživanja, kreiranja funkcionalnosti, dizajna, maltretiranja developera da pomeri sve još dva piksela levo, do otvaranja šampanjca za uspešno lansiranje projekta. Radila je sa velikim brojem dizajnera, developera, menadžera, umetnika, muzičara…na ličnim i komercijalnim projektima i organizaciji kulturnih događaja. Posle 5 godina rada u digitalnim agencijama počela je solo karijeru i danas sarađuje sa startup­ima, agencijama i kreativnim ljudima u zemlji i inostranstvu.

Miloš Lukić, web i UX dizajner

 

Svoju karijeru započeo je za vreme studija kada je radio kao freelancer. Nakon studija, Miloš je svoje iskustvo i znanje sticao radeći kao Head of Web, gde je brinuo o kvalitetu projekata i vodio tim dizajnera i developera. Trenutno, Miloš živi i radi u Švedskoj, gde je s kolegom osnovao firmu Creative Brackets. Učestvovao je u organizaciji Belgrade Behance Review događaja, iRevolucije, a kao zaljubljenik u web često odlazi na konferencije. Milošev moto je “Improve today, repeat tomorrow” i uvek je spreman za nove saradnje i izazove.